T & C

  1. "First Come First Serve".
  2. Untuk pembeli serius sahaja (Serious Buyer Only)!!!
  3. Kami hanya menerima bayaran melalui Maybank atau Cash On Delivery (COD). No. akaun untuk pembayaran akan kami berikan melalui email/SMS/WhatsApp selepas mengesahkan pesanan anda.
  4. Bayaran penuh diperlukan untuk semua pesanan sama ada ready stock atau pre-order bagi mengelakkan pembatalan pesanan pada saat akhir. Pembatalan tempahan tidak dibenarkan atau bayaran tidak akan dikembalikan.
  5. Bagi produk pre-order, pembatalan tempahan boleh berlaku jika kilang gagal membekalkan produk seperti yang dijanjikan. Jika ini berlaku, pihak kami akan memulangkan kembali bayaran yang telah dibuat oleh pelanggan.
  6. Produk pre-order juga mempunyai risiko kelewatan. Pelanggan yang tidak sanggup berdepan dengan risiko ini tidak digalakkan untuk membuat tempahan.
  7. Produk yang telah dihantar tidak boleh dikembalikan. Pastikan anda membuat pilihan yang tepat. Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan.
  8. Semua produk akan dibungkus rapi sebelum penghantaran. Sebarang kerosakan/kehilangan semasa proses penghantaran adalah bukan tanggungjawab kami.